Dis logo
Bars icon

Razvoj karijere

Razvoj karijere

Kako ispravno napraviti početne korake ka uspešnoj karijeri?

Prednosti
zaposlenja kod nas

Ono što DIS, najveći domaći trgovinski lanac, razlikuje od drugih kompanija jesu naši zaposleni.

Nastojimo da svakodnevno pomeramo granice dobrim upravljanjem ljudskim resursima, da privučemo i obučimo za rad zainteresovane kandidate, da obezbedimo, negujemo i povećavamo lojalnost naših zaposlenih, koji su naši najvažniji ambasadori i predstavnici kompanije u odnosu sa kupcima i klijentima.

Benefits
CV

Kako pravilno napisati biografiju i propratno pismo

Da biste pravilno napisali svoju radnu biografiju iskoristite neke od jednostavnih saveta kako bi vaš postencijalni poslodavac saznao tačno koje su vaše prednosti i mane. Propratnim pismom pokažite da vam je zaista stalo da radite u kompaniji u kojoj konkurišete za posao.

Prvi intervju

Dobili ste poziv na intervju? Od izuzetnog je značaja da se što bolje pripremite i verbalnom i neverbalnom komunikacijom pokažete vašem potencijalnom poslodavcu da ste vi prava osoba za traženu poziciju. Ovo su neki od saveta koji vam mogu pomoći.

Success

Dobro se pripremiti
Informisati se o kompaniji
Budite tačni
Budite samouvereni
Postavljajte pitanja

Failure

Nemojte kasniti
Ne kritikujte prethodne poslodavce
Nedovoljna motivisanost
Loša verbalna komunikacija
Nedostatak samopouzdanja

Prijavite se za

Praksu

PraksaPrijava za praksu

Usavršavanje

Strateški pristup obučavanju zaposlenih i investicija u njihov razvoj podstiču kreativnost, inventivnost i obezbeđuju organizaciji jedan sasvim novi oblik koji omogućava jedinstvenost, različitost i fleksibilnost.

DIS Edukacija

Ulaganje u znanje za nas predstavlja veoma važnu investiciju za budućnost.

Osnovni zadatak DIS Trening centra je da omogući pravilno razvijanje i primenu potencijala zaposlenih u kompaniji, kroz unapred definisane programe edukacije, u cilju primene postojećih i novih znanja iz oblasti planiranja i efikasne organizacije. Na taj način Dis Trening centar doprinosi ostvarenju maksimalnih rezultata kompanije i svih zaposlenih.

Edukacija je planirana za sve nivoe zaposlenih:


Operativni nivo

Ključni značaj za zaposlene na operativnim pozicijama imaće obuke za timski rad, praktične obuke fokusirane na realizaciju i ostvarenje operativnih ciljeva radnog mesta, i obuke fokusirane na unapređenje kvaliteta u pružanju usluga potrošaču, klijentu.


Srednji menadžment

Za pozicije srednjeg menadžmenta, koje karakteriše u većoj meri upravljanje timom i procesima, ključan je razvoj veština za delegiranje i kontrolu zadataka, planiranje i organizovanje, analiza i rešavanje problema i obuke namenjene uspešnoj motivaciji saradnika.


Viši menadžment

Najznačajniju i najvažniju podršku u planiranju, postavci i realizaciji kompanijskih ciljeva, donošenju odluka i razvoju saradnika, kreiranju i upravljanju promenama u kompaniji obezbeđuju direktori. Upravo to su ključne oblasti za razvoj znanja i veština zaposlenih na rukovodećim pozicijama u kompaniji DIS.

KARIJERA

Planovi za razvoj karijere zaposlenih se izrađuju u skladu sa planovima razvoja kompanije i uvek su uzajamno komplementarni. To praktično znači da će svakom zaposlenom biti omogućeno kretanje kroz sistem, horizontalno i vertikalno, prema definisanoj organizacionoj strukturi i da isključivo od ličnih afiniteta i potencijala zavisi da li će zaposleni prepoznati šansu za napredak i iskoristiti je. Svaki zaposleni, prateći sopstvene potrebe, prepoznaje kompaniju DIS kao poslodavca koji želi da ulaže u njegov razvoj, koji želi da unapređuje njegova znanja i veštine i koji može da mu omogući napredak i razvoj u karijeri. Zadovoljstvo naših zaposlenih nam je veoma važno, zato se trudimo i negujemo dobre odnose, investiramo u zaposlene i omogućavamo im da rastu uporedo sa rastom i razvojem kompanije.

Career

Benefiti za zaposlene

DIS je domaća kompanija koja preko 30 godina neguje i unapređuje odnos međusobnog uvažavanja, poštovanja i poverenja kada su u pitanju zaposleni.

Zbog toga što ulažemo u razvoj znanja i podržavamo svaku inicijativu koja ima za cilj unapređenje poslovanja, naš posao raste iz godine u godinu. Vremenom smo razvijali dobar timski duh i zdravu radnu sredinu u kojoj se naši zaposleni osećaju kao kod kuće.

Verujemo da svako od nas svojom sposobnošću doprinosi razvoju kompanije.

Zato se trudimo da permanentno unapređujemo uslove za rad, kreiramo radno okruženje koje stimuliše i motiviše, pratimo savremene trendove i ulažemo u savremenu opremu za rad i znanje naših zaposlenih.

Banner 1
Banner 2

Svi novozaposleni u našoj kompaniji prolaze kroz proces upoznavanja poslovanja uz mentorstvo, te svi zaposleni dobijaju priliku za napredak i razvoj karijere.

Osim toga, razvili smo program benefita za naše zaposlene kojim želimo dodatno da podstaknemo dolazak kvalitetnih kadrova, kao i da rad u našoj kompaniji učinimo još ugodnijim.

Percentages

Popust za kupovinu

Svim zaposlenima u našoj kompaniji obezbedili smo popust za kupovinu. Ovo je samo jedan od načina da vrednujemo zalaganje i trud, misleći na svakog od naših zaposlenih.

Trophy

Nagrade lojalnosti

Nagrađujemo lojalnost i želimo da se zajedno radujemo iz godine u godinu. Namera nam je da očuvamo kvalitetne kadrove, kao i da rad u našoj kompaniji učinimo još ugodnijim za sve naše zaposlene.

Paper

Obuke i edukacije

Želimo da naši zaposleni stalno napreduju kako bi celokupan sistem dobio dodatni kvalitet. Posebna pažnja posvećuje se obukama i stručnoj edukaciji, kao i putovanjima na kojima zaposleni razmenjuju iskustva.

Puzzle fillPuzzle

Paketići za decu zaposlenih

O ovome ne treba mnogo govoriti, deca su naše najveće bogatstvo i svako dete zaposlenog kod nas ostvaruje pravo na novogodišnji paketić.

Newsletter icon

Prijava za Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i uvek budite u toku sa aktuelnim akcijama u DIS-u.

Dis logo

Kontakt center:

0800 101 101

Radno vreme kontakt centra:
Svakog radnog dana
od 07 do 16h

PTP DIS DOO

Bulevar oslobođenja 1b

11319 Krnjevo

Youtube logo
Instagram logo
Linkedin logo
Facebook logo

Preuzmite našu aplikaciju:

Get app on Google PlayGet app on Apple App Store

www.dis.rs - Copyright @ PTP DIS DOO 2006 - 2024 | Sva prava zadržana | Politika privatnosti | Uslovi korišćenja | Pravila elektronske komunikacije