Dis logo
Bars icon
Društvena odgovornost

DIS aktivno učestvuje u društvenim inicijativama i podržava brojne dobrotvorne akcije koje doprinose boljem životu građana Srbije. Verujemo u društvenu solidarnost i angažujemo se u zajednicama u kojima poslujemo. Pokrenut je program podrške obrazovanju mladih kroz pomoć institucijama i organizacijama iz ove oblasti pod nazivom „Znanje zna budućnost“.

Kao najveći domaći trgovinski lanac, DIS je na sebe preuzeo i odgovornost kada je reč o deci i mladima u našoj zemlji stvorivši jednostavan način da se svi zainteresovani prijave za rad u okviru raznovrsnih projekata. U okviru tog programa, nagrađeni su najbolji projekti sa strane, kao i najuspešnija deca zaposlenih u DIS-u. Kompanija daje značaj i nagrađuje dobre ideje svojih zaposlenih, bilo da je reč o unapređenju poslovanja, bilo ideja koje se tiču društvene odgovornosti ili ekologije.

DIS aktivno promoviše i podržava kvalitetne domaće proizvode i proizvođače. Naša pažljivo i "Dobro" odabrana linija domaćih proizvoda, sa preko 700 artikala, predstavlja srpske brendove i doprinosi razvoju domaće privrede. Kroz našu mrežu od 47 marketa i saradnju sa preko 170 partnerskih franšiza, pružamo brojne prilike za rad u lokalnim zajednicama, negujemo zapošljavanje i ekonomski rast.

Kao deo brige o društvu, vodimo računa i o zaštiti životne sredine. Kontinuirano radimo na smanjenju ekoloških tragova našeg poslovanja i promovišemo prihvatljive i prijateljske eko-prakse.

DIS je deo zajednice i partner u izgradnji bolje budućnosti za Srbiju. Strastveno nastavljamo da podržavamo domaću privredu i doprinosimo društvu, jer verujemo da je to put ka održivoj i boljoj sutrašnjici.

Blog card thumbnail banner

16.10.2023

PODRŠKA SPORTISTIMA I LJUBITELJIMA PRIRODE

Donacija brodarskom klubu "Metalac" iz Smedereva

Blog card thumbnail banner

16.10.2023

NAGRAĐUJEMO VERNE ZAPOSLENE

U duhu naše tradicije i vrednosti koje gajimo kao kompanija, ponosni smo, što smo desetoro dugogodišnjih radnika marketa u Kraljevu, koji su nam poklonili punih 10 godina svog vrednog rada i odanosti, nagradili vrednosnim poklon vaučerima.

Blog card thumbnail banner

09.10.2023

Upućena pomoć socijalno najugroženijim porodicama na Кosovu i Metohiji

Кompanija DIS je 27.12.2022. uputila pomoć socijalno najugroženijim porodicama na Кosovu i Metohiji

Blog card thumbnail banner

09.10.2023

1310 SADNICA - JEDNA DIS PORODICA!

Zasadili smo 1310 sadnica hrasta na području Velikog Jastrepca kod Kruševca.

Blog card thumbnail banner

09.10.2023

ZNANJE ZNA BUDUĆNOST 2021

Nakon završetka perioda prijavljivanja za ovogodišnji program podrške obrazovanju mladih „Znanje zna budućnost 2021“ koji je trajao mesec dana, nezavisna komisija naše kompanije pregledala je sve pristigle prijave i donela odluku o dobitnicima.

Newsletter icon

Prijava za Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i uvek budite u toku sa aktuelnim akcijama u DIS-u.

Dis logo

Kontakt center:

0800 101 101

Radno vreme kontakt centra:
Svakog radnog dana
od 07 do 16h

PTP DIS DOO

Bulevar oslobođenja 1b

11319 Krnjevo

Youtube logo
Instagram logo
Linkedin logo
Facebook logo

Preuzmite našu aplikaciju:

Get app on Google PlayGet app on Apple App Store

www.dis.rs - Copyright @ PTP DIS DOO 2006 - 2024 | Sva prava zadržana | Politika privatnosti | Uslovi korišćenja | Pravila elektronske komunikacije