Dis logo
Bars icon

OVO JE DIS

Mi smo najveći domaći trgovinski lanac

ISO certificateHACCP certificate

DIS je porodična firma koja ima dugu tradiciju u trgovini. Pre više od 30 godina, osnovali smo je u trenutku kad smo shvatili da možemo da se oslonimo isključivo i samo na sebe. Na nesigurnom tržištu burnih 1990-ih i prve decenije XXI veka, naš posao smo gradili diskretno, istrajno i sigurno, korak po korak.

Formula našeg uspeha sastoji se u tome da smo se uvek, bez obzira na okolnosti, držali date reči, što je danas u Srbiji zaista retko. Uskoro su po tome počeli da nas prepoznaju i da nas zbog toga cene. To je jedan od razloga zašto DIS uživa veliko poverenje među svojim dobavljačima, kupcima i poslovnim partnerima. Za nas važi parola – Na vaše i naše zadovoljstvo!

Imamo jasan cilj: svaki poslovni potez, svaki pregovor sa dobavljačima ili predstavnicima medija zamišljen je tako da našim kupcima pruži što više i da DIS za njih predstavlja sinonim za dobru kupovinu.

Danas, DIS ima 48 maloprodajnih objekata, od čega su 22 SUPER DIS marketa. Nov sadržaj SUPER DIS prodavnica nudi ne samo vizuelne promene na nivou enterijera i eksterijera marketa nego i veliki napredak po pitanju izbora i kvaliteta usluge.

Razvoj novog SUPER DIS koncepta podrazumeva sveobuhvatno unapređenje ambijenta, ponude i usluge, u skladu je sa nastojanjem kompanije da zaista svim svojim kupcima obezbedi najbolje uslove za svakodnevnu kupovinu. Posebnu pažnju posvetili smo kategorijama svežeg voća, povrća i mesa, kao i njihovom kvalitetu. Od ove godine 13 naših objekata mame mirisom svežeg hleba i peciva koji vam budi čula i upotpunjuje ugođaj pri kupovini.

Istorijat

Distributivni Centar

16.000

PALETNIH MESTA

16.000m²

SKLADIŠNOG PROSTORA

55

TRANSPORTNIH VOZILA

Truck
Shopping cart

Zašto smo uspešni?

DIS je najveći domaći trgovinski lanac koji broji 48 marketa i preko 170 franšiza u saradnji s partnerima i dobro razgranatom mrežom posrednika i dobavljača.

Dakle, zašto smo uspešni?
Iza našeg uspeha stoji znanje i stručnost, vredan rad i princip ispunjavanja zadate reči. DIS se kao najveći domaći trgovinski lanac trudi da svakodnevno osluškuje potrebe potrošača i reaguje u skladu sa njima, da vam obezbedi ugođaj pri kupovini, pouzdane i kvalitetne ponude po najboljim cenama, ljubazno osoblje i takvu uslugu kakva i treba da bude, tj. da učini sve da supermarket postane provereno mesto na koje se vi, kao potrošač, iznova i sa osmehom na licu vraćate. Redovno se usavršavamo, idemo u korak sa tržišnim trendovima, kako svetskim tako i lokalnim, a na našim policama se trudimo da vas iznenadimo neobično raznovrsnim, uvek bogatim izborom, a sve zarad vašeg = našeg zadovljstva.

Shopping cart
Circle medium size

Društvena odgovornost

BRIGA O KUPCIMA

Bez vas, naših kupaca, ne bi bilo ni nas. U tom smislu, kupac i njegovo zadovoljstvo naš su prioritet i sve što radimo usmereno je dakle na vas i vaše potrebe. Zato su naše procedure rukovanja životnim namirnicama i proizvodima naših dobavljača u potpunosti usaglašene sa najstrožim domaćim i stranim standardima i propisima. Izlaganje mesa, mesnih prerađevina, jaja, voća i povrća je takvo da ispunjava sve standarde, jer i mi kupujemo u DIS-u i hranimo svoje porodice.

BRIGA O ZAPOSLENIMA

Znamo da su naši zaposleni naš najvažniji resurs i zato svakodnevno radimo na tome da im omogućimo najbolje radne uslove, prijatno radno okruženje, ali i mogućnost da ostvare svoj pun potencijal. Iz tog razloga svim zaposlenima nudimo primamljiv sistem bonusa, jer smatramo da njihov trud i zalaganje moraju biti nagrađeni. A da bismo ih dodatno motivisali, osmislili smo razne mentorske i razvojne programe kroz koje su mnogi od njih dobili mogućnost da napreduju i da se pozicioniraju još više. Tako je i nastao naš Talenat program u kojem najbolji kandidati prolaze dodatnu obuku i usavršavanje, a kasnije postižu izvanredne rezultate pri realizovanju mnogobrojnih projekata. Takođe, pomno pratimo učinak naših zaposlenih, jer učinak svakog zaposlenog doprinosi i zajedničkom uspehu kompanije.

BRIGA O ZAJEDNICI

DIS je, kao najveća domaća trgovina, u svoju ponudu uvrstio najveći procenat proizvoda proizvedenih u Srbiji. Mi smo pre svega srpska firma i svesni smo koliko je važno podsticati domaću privredu. U isto vreme, radimo na tome da naše kupce obrazujemo i usmeravamo na to da uvek biraju domaće proizvode, jer kupovinom domaćih proizvoda u domaćoj trgovini, utičemo da novac ostane ovde, u Srbiji.

Circle big sizeCircle small size

BRIGA O KVALITETU

Maksimalno kvalitetna usluga prema potrošačima i bezbednost naših proizvoda jeste ono čemu težimo. Visoki standardi su postavljeni u svim oblastima poslovanja, od pažljivog odabira dobavljača i saradnika, preko kontrole kvaliteta i bezbednosti hrane koja dospeva u naš trgovinski sistem, do primene sanitarnih i higijenskih procedura, uz stalno promovisanje ljubaznosti i drugih vrednosti kojima se odlikuje kultura ophođenja zaposlenih u direktnom odnosu s kupcima.

Trudimo se da stalnim sticanjem i primenom novih znanja unapredimo svaki segment radnog procesa. Međunarodni standard ISO 9001:2015 i sistem bezbednosti hrane HACCP – CAC/RCP 1-1969 rev.4 (2003), propisuju niz uslova koje treba ispuniti da bismo svoje poslovanje uskladili sa zahtevima svetskih standarda kvaliteta i bezbednosti hrane. Potvrdu da smo taj deo posla uspešno obavili dobili smo i činom tzv. resertifikacije sistema iz 2022, produženjem sertifikata koji nam je izdala nezavisna francuska kuća „Bureau Veritas“. Ovim se kompanija DIS priključila internacionalnoj porodici koja se sastoji od 80.000 firmi širom sveta, čije poslovanje je pomenuta renomirana kuća pozitivno ocenila.

Tu se ovaj proces ne završava, jer jednom dobijeni sertifikati podležu godišnjim kontrolama i stalnom usavršavanju, u skladu sa razvojem kompanije i najnovijim svetskim dostignućima u obezbeđenju Sistema kvaliteta i bezbednosti hrane.

Krajnji cilj našeg insistiranja na vrhunskom kvalitetu i maksimalnom zalaganju svakog pojedinca radno uključenog u DIS sistem jeste osećaj sigurnosti i poverenja. Poverenja koje naši potrošači, kupci i saradnici gaje prema nama. Ali svakako i naše posvećenosti njima i njihovim potrebama.

Newsletter icon

Prijava za Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i uvek budite u toku sa aktuelnim akcijama u DIS-u.

Dis logo

Kontakt center:

0800 101 101

Radno vreme kontakt centra:
Svakog radnog dana
od 07 do 16h

PTP DIS DOO

Bulevar oslobođenja 1b

11319 Krnjevo

Youtube logo
Instagram logo
Linkedin logo
Facebook logo

Preuzmite našu aplikaciju:

Get app on Google PlayGet app on Apple App Store

www.dis.rs - Copyright @ PTP DIS DOO 2006 - 2024 | Sva prava zadržana | Politika privatnosti | Uslovi korišćenja | Pravila elektronske komunikacije