Dis logo
Bars icon
Super DIS

Super DIS Koncept

Naša mreža SUPER DIS predstavlja koncept marketa manjeg formata kojeg odlikuje veoma bogat asortiman od preko 5.000 artikala i moderan, prijatan i funkcionalan ambijent, u potpunosti prilagođen savremenim potrebama naših potrošača.

Kako bismo postali vaš prvi izbor i omiljeni „market u kraju“, pored toga što smo vam ponudili široku paletu raznovrsnih proizvoda, uložili smo i mnogo truda kada je reč o poboljšanju kvaliteta usluge.

Prateći aktuelne trendove u maloprodaji, osluškujući potrebe i zahteve tržišta, osmislili smo koncept koji spaja unapređenu ponudu, pristupačnu lokaciju i bržu i efikasniju uslugu, pružajući našim potrošačima priliku da u kupovini uživaju svakog dana.

Posebnu pažnju posvetili smo kategorijama svežeg voća, povrća i mesa, kao i njihovom kvalitetu. Od ove godine 13 naših objekata mame mirisom svežeg hleba i peciva koji vam nepogrešivo budi čula i upotpunjuje ugođaj pri kupovini.

Super Dis

otvaranje marketa

NOVOSTI

Proslavljamo izuzetne kolege!

Proslavljamo izuzetne kolege!

U okviru naše jedinstvene aktivacije 'Prijavi kolegu', imali smo priliku da saznamo o izvanrednim doprinosima dobrih kolega koji čine svakodnevicu na poslu inspirativnijom i pozitivnijom. Iz mnoštva izdvojile su se ove priče:

Newsletter icon

Prijava za Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i uvek budite u toku sa aktuelnim akcijama u DIS-u.

Dis logo

Kontakt center:

0800 101 101

Radno vreme kontakt centra:
Svakog radnog dana
od 07 do 16h

PTP DIS DOO

Bulevar oslobođenja 1b

11319 Krnjevo

Youtube logo
Instagram logo
Linkedin logo
Facebook logo

Preuzmite našu aplikaciju:

Get app on Google PlayGet app on Apple App Store

www.dis.rs - Copyright @ PTP DIS DOO 2006 - 2023 | Sva prava zadržana | Politika privatnosti | Uslovi korišćenja | Pravila elektronske komunikacije